PRIVATLIVS
POLITIK

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Negleverden indsamler, bruger, beskytter og deler dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside, foretager køb eller interagerer med vores tjenester. Vi respekterer dit privatliv og stræber efter at beskytte dine oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse, herunder EU’s Generelle Databeskyttelsesforordning (GDPR).

1. Indsamling af Personoplysninger: a. Vi indsamler oplysninger, når du foretager køb, opretter en konto, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller interagerer med vores hjemmeside. b. De typer af oplysninger, vi kan indsamle, inkluderer navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger og præferencer.

2. Brug af Personoplysninger: a. Vi bruger dine oplysninger til at behandle ordrer, levere varer, administrere din konto, sende opdateringer om ordrer og yde kundeservice. b. Hvis du har givet samtykke, kan vi også bruge dine oplysninger til at sende markedsføringskommunikation om vores produkter og tjenester.

3. Beskyttelse af Oplysninger: a. Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion. b. Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe, det er nødvendigt i henhold til formålene, hvortil de blev indsamlet, eller så længe det kræves i henhold til lovgivningen.

4. Deling af Oplysninger: a. Vi deler kun dine oplysninger med tredjeparter i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre transaktioner eller levere tjenester til dig (f.eks. leveringsselskaber). b. Vi sælger ikke, udlejer eller videregiver dine personoplysninger til andre forretningsformål uden dit samtykke.

5. Dine Rettigheder: a. Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi har om dig, og til at anmode om rettelser, sletning eller begrænsning af behandlingen af dine oplysninger. b. Du har også ret til at tilbagekalde eventuelle samtykker, du tidligere har givet os til behandling af dine personoplysninger til markedsføringsformål.

6. Ændringer i Privatlivspolitikken: a. Vi forbeholder os ret til at opdatere denne privatlivspolitik med ændringer i vores praksis og i overensstemmelse med lovgivningens krav. Ændringerne træder i kraft ved offentliggørelsen på vores hjemmeside.

7. Kontaktinformation: a. Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller anmodninger vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på mail: camilla@negleverden.dk.

Ved at bruge Negleverdens hjemmeside og tjenester accepterer du denne privatlivspolitik. Det er vigtigt at læse og forstå disse retningslinjer.

Indkøbskurv